VVK hoopt op schone lei met finale schorsing

RTV Noord/Mario Miskovic

Het bestuur van voetbalclub VVK in de stad hoopt volgend seizoen met een schone lei te beginnen door het eerste zondagelftal uit de competitie te halen. Die maatregel is genomen na wangedrag in Midwolda, vorige week.

Lees verder >>

Bouw supermarkt Veendam per direct stilgelegd

Peter Steinfort - RTV Noord

De gemeente Veendam heeft de bouw van een supermarkt aan de J.G. Pinksterstraat met onmiddellijke ingang stilgelegd. Tijdens heiwerkzaamheden is er schade ontstaan aan een aantal omliggende panden, waaronder een gebouw van scholengemeenschap Winkler Prins.

Lees verder >>

(Update) Drie gewonden bij ongeluk op Rosensteinlaan in Groningen

Niels Akkerman - FPS

Bij een ongeval op de S.S. Rosensteinlaan in Groningen zijn vrijdagavond drie personen gewond geraakt. Een 48-jarige vrouw zat bij haar 24-jarige dochter in de auto en kwam frontaal in botsing met een andere auto.

Lees verder >>

Sloten en vijvers Groningen-oost laten water door

Waterschap Noorderzijlvest

De sloten en vijvers in Beijum, de Hunze, Lewenborg en Noorddijk in de stad Groningen staan straks in verbinding met het Boterdiep. Het is onderdeel van een project om de waterkwaliteit te verbeteren.

Lees verder >>

'Schaamrood op de kaken bij het lezen van het onderzoeksrapport'

RTV Noord

'Je krijgt wel het schaamrood op de kaken bij het lezen van het onderzoeksrapport over de gaswinning in Groningen', dat zei minister Jeroen Dijsselbloem van FinanciŽn vrijdag bij TV Noord.

Lees verder >>