Geen medaille voor Grol; zevende op WK judo

Marc Doornbos

Voor judoka Henk Grol zijn de WK in Rusland uitgelopen op een deceptie. Hij verloor in de eerste ronde van de herkansingen van de Zweedse Pacek en heeft daardoor geen kans meer op een bronzen medaille.

Lees verder >>

Personeel MartiniPlaza wil geschorste directeur terug

RTV Noord

Medewerkers van MartiniPlaza hopen dat de geschorste directeur Jan Geert Vierkant snel terugkomt. Volgens het Dagblad van het Noorden heeft het personeel dat in een brief geschreven aan het Groningse college van B&W en de gemeenteraad.

Lees verder >>

Onderwijs en gemeenten eens over nieuw jeugdplan

Wiebe Klijnstra

Alle 23 Groninger gemeenten en de Drentse gemeente Noordenveld hebben samen met onderwijsinstellingen voor primair en voortgezet onderwijs afspraken gemaakt over een gezamenlijk jeugdplan.

Lees verder >>

Gewonde Stadjer gevonden dankzij navigatie

Flickr / Tony Harrison (Creative Commons)

Een 48-jarige Groninger is vrijdag in de bossen bij Drouwen gewond geraakt tijdens het fietscrossen. De man kon dankzij zijn navigatieapparatuur gered worden.

Lees verder >>

Leven Sicco Mansholt als 'Griekse tragedie'

RTV Noord

Een Griekse tragedie in vijf bedrijven. Zo ziet Het Nieuwe Instituut in Rotterdam het leven en werk van Sicco Mansholt, de Groningse boer en sociaal-democraat die minister werd en later de eerste landbouwcommissaris van de EEG.

Lees verder >>