Personeel BAT Niemeyer krijgt vier jaar lang geen loonsverhoging

Google Street View

De medewerkers van tabaksfabrikant BAT Niemeyer in Groningen gaan langer werken voor hetzelfde geld. Ze gaan van een 36-urige naar een 37-urige werkweek. Bovendien krijgen ze vier jaar lang geen loonsverhoging.

Lees verder >>

Justitie eist werkstraf voor misbruik stiefdochter (7)

RTV Noord (archief)

Het Openbaar Ministerie eist tegen een 36-jarige Veendammer een werkstraf van 240 uur, omdat hij zijn zevenjarige stiefdochter seksueel heeft misbruikt.

Lees verder >>

Werkloosheid Oost-Groningen stijgt met bijna tweeduizend man

Remko de Waal/ANP

Het aantal werklozen in Oost-Groningen is het afgelopen jaar met achttienhonderd personen toegenomen. In het gebied zijn nu 9.742 mensen op zoek naar een baan. Het werkloosheidspercentage ligt daarmee ver boven het landelijk gemiddelde.

Lees verder >>

Broer en zus uit Oldehove krijgen op dezelfde weg een bon

bury-osiol/SXC (creative commons)

Op de N983 bij Den Ham heeft de politie maandag achtereenvolgens een zus en broer bekeurd voor te snel rijden en een auto die niet in orde was. Het gaat om een 18-jarige vrouw en 21-jarige man uit Oldehove.

Lees verder >>

Beter Weters Sport: Staat Mollema op het podium tijdens de Tour?

RTV Noord

Deze week begint voor Bauke Mollema het wielerseizoen, hij staat aan de start van de Ronde van Mallorca. Mollema zegt dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft bij zijn nieuwe ploeg Trek. Nieuwe omgeving, nieuwe fietsen, nieuwe ambities, nieuwe ploeggenoten.

Lees verder >>